Cupa Mărțișorului la șah și tenis de masă

Barlad Online

Membrii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) și ai Sindicatului Liber al Pensionarilor (SLP) Bârlad sunt așteptați să participe la “Cupa mărțișorului”. În intervalul 27 februarie - 2 martie, are loc un concurs de tenis de masă, iar iubitorii de șah pot să participe la concursul dedicat celor care își antrenează mintea în intervalul 27 februarie - 3 martie. Ambele competiții sunt dedicate atât femeilor, cât și bărbaților, cei mai buni dintre ei urmând a fi recompensați cu diplome, medalii, tricouri și bani.
Concursul de tenis de masă se va desfășura în sala de sport a Școlii generale nr. 9 “Manolache Costache Epureanu” Bârlad, sub îndrumarea profesorului Bogdan Jora. Concursul se va desfășura pe șase categorii de vârstă, feminin și masculin. Finala va avea loc pe 2 martie, de la ora 10, iar în după-amiaza aceleiași zile, de la ora 14, va avea loc ceremonia de premiere.
Concursul de șah se va desfășura la Clubul Pensionarilor din incinta Sindicatului Liber al Pensionarilor, sub îndrumarea și coordonarea profesorului Alexandru Miron. Concurenții vor fi rugați să aducă ceasuri de șah.
Cei interesați se pot înscrie până pe 26 februarie cu legitimația de membru CARP sau SLP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu