Razie la Bârlad

Barlad Online

Poliștiștii din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale, investigare a fraudelor și polițiști rutieri au dasfășurat , joi o razie în Bărlad. Au fost legitimate peste 120 de persoane și au fost verificați 24 de agenți economici și 12 comercianți. Au fost controlate 116 autovehicule și nouă căruțe.
“Prin această acțiune, s-a urmărit identificarea persoanelor care comit fapte contrare legii, depistarea persoanelor care încalcă normele legale sau comit infracțiuni la regimul circulației rutiere, precum și prevenirea activităților comerciale ilicite și depistarea persoanelor care nu respectă legislația în domeniu”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al inspectratului de Poliție al Județului Vaslui.
În timpul raziei, au fost amendate 40 de persoane cu 4.262 lei și au fost confiscate bunuri de 1.100 lei.
Totodată, a fost identificat principalul suspect al unui furt comis în decembrie 2011, dintr-o locuință din Bârlad. Cunoscând că proprietarii nu sunt acasă, Bogdan G. (20 de ani) a intrat noaptea într-o locuință și a sustras un televizor, un sistem audio și un DVD player. O parte dintre bunuri au fost recuperate, iar tânărul s-a ales cu dosar penal.
A mai fost depistat un individ din Pogonești, care avea de executat o pedeapsă de nouă luni de închisoare pentru loviri și alte violențe și doi bârlădeni care comercializau tigări de contrabandă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu