Cine va fi contracandidatul primarului Pavãl?

Barlad Online

Retragerea din Parlament a deputatului Dragos Iftime, cu motivul exprimat de Roberta Anastase privind candidatura la Primãria Vaslui, a adus în discutie numele candidatului PDL pentru aceastã institutie. Practic, în rândul organizatiei existau doi posibili candidati: deputatul Iftime si Marius Arcãleanu, actualul director al Casei de Pensii Vaslui. Conform surselor din interiorul organizatiei, primul posibil candidat, Dragos Iftime, s-a retras din cursã, astfel încât va rãmâne sã se batã în campania electoralã cu Vasile Pavãl, tânãrul Marius Arcãleanu.
Initial, s-a vehiculat numele unei singure persoane care sã reprezinte PDL la alegerile pentru Primãria Vaslui, acesta fiind Marius Arcãleanu. Însã retragerea deputatului Dragos Iftime si, mai ales, declaratia datã de Roberta Anastase a tulburat apele în organizatia vasluianã. Astfel, conform presedintelui Camerei Deputatilor, “motivul retragerii deputatului Iftimie îl reprezintã candidatura la Primãria Vaslui”. În acel moment apãreau doi posibili candidati: deputatul Iftime si directorul Arcãleanu. Pânã la urmã, situatia s-a clarificat. Conform surselor din Organizatia PDL Vaslui, deputatul Iftime a abandonat ideea unei candidaturi din motive “personale”. Astfel, în acest moment, sunt sanse de 99% pentru ca Marius Arcãleanu sã fie cel desemnat de organizatie pentru a se bate în campania electoralã cu actualul primar al Vasluiului, Vasile Pavãl.
“Încã mã autoevaluez!”
Marius Arcãleanu n-a confirmat candidatura sa, dar nici n-a infirmat-o. “La aceastã datã, se face o evaluare în rândul organizatiei pentru a se afla care ar putea fi cea mai bunã solutie pentru candidatura la fotoliul de primar al Vasluiului. Este adevãrat cã si eu mã regãsesc printre posibilii candidati, dar nu existã o certitudine. În ce mã priveste si eu sunt la stadiul în care mã autoevaluez, încercând sã aflu dacã vasluienii agreeazã aceastã candidaturã a mea. Când vorbesc de autoevaluare, mã refer la activitatea mea ca director al Casei de Pensii si la candidatura la Parlamentul European. Rãmâne ca vasluienii si colegii de partid sã aprecieze dacã activitatea mea de pânã acum, din politicã si administratie, îmi permite sã fiu nominalizat pentru aceastã candidaturã”, a declarat Marius Arcãleanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu