În ajutorul pensionarilor!

Barlad Online

Deputatul Adrian Solomon a anunțat că PSD Bârlad îi va ajuta să deschidă acțiune în instanță pe toți vârstnicii cărora pensiile le-au fost micșorate în mod abuziv.
Pesediștii bârlădeni sunt dispuși să ofere ajutorul tuturor celor din localitate cărora pensiile le-au fost diminuate în mod abuziv de actuala guvernare și care doresc, în consecință, să își recapete banii astfel pierduți. Anunțul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferințe de presă, de deputatul Adrian Solomon.
“Ne referim aici la toți pensionarii care au o pensie mai mare de 740 de lei. Ei pot veni la sediul partidului nostru zilnic, între orele 8 și 20, pentru a completa formularele cu datele personale. Cei de la Casa Națională de Pensii au anunțat că nu vor plăti acești bani retroactiv. În consecință, oamenii vor trebui să apeleze la justiție, iar noi îi vom ajuta pe toți pensionarii bârlădeni să facă acest demers. Pentru că legea în baza căreia s-a operat această impozitare abuzivă a pensiilor este declarată neconstituțională, atunci și acțiunea în sine a fost ilegală. Fiecare pensionar ar urma să încaseze câte 619 lei, care, chiar dacă nu pare o sumă mare, reprezintă pentru mulți încă o pensie”, a declarat Solomon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu