Suntem încrezători în forțele noastre!

Barlad Online

Liberalii bârlădeni sunt convinși că echipa propusă pentru alegerile locale din acest an va fi una învingătoare.
Liberalii bârlădeni sunt mai pregătiți ca oricând să atace alegerile locale din acest an. Echipa propusă de principalul partid de centru-dreapta din România pentru Primăria Bârlad îl are în frunte pe avocatul Dumitru Boroș, cel care va candida pentru funcția de edil-șef al urbei. Alături de el, sunt 27 de candidați pentru tot atâtea posturi de consilieri municipali, oameni despre care avocatul Boroș spune că sunt dornici să întindă o mână de ajutor urbei.
Ciprian Feraru, directorul de campanie al liberalilor bârlădeni, a făcut o scurtă trecere în revistă a candidaților PNL, atât pentru Consiliul Local (CL) Bârlad, cât și pentru Consiliul Județean (CJ) Vaslui: “La CJ Vaslui avem patru propuneri: Daniel Olteanu, Cezar Crăescu, Carmen Bularda și Elena Cartas. În ceea ce privește CL Bârlad, iată care sunt primii 10 oameni: Dumitru Boroș, Ciprian Feraru, Cezar Toporaș, Bogdan Sârbu, Elena Monu, Florin Palade, Liviu Luca, Marius Radu, Cătălin Stoian și Clementina Buhuși”.
La rândul său, avocatul Boroș s-a arătat încrezător în forța formațiunii pe care o păstorește: “Ne-am propus ca obiectiv pentru acest tur de scrutin să atragem opțiunile a cel puțin 30% din electoratul bârlâdean, ceea ce ar însemna ca în CL Bârlad să avem opt-nouă consilieri liberali”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu