Planurile USL pentru dezvoltarea Bârladului

Barlad Online

Deși s-au angajat separat în lupta pentru Primăria Bârlad, cele două mari partide din alianța USL - PSD și PNL - au planuri comune pentru dezvoltarea orașului.
Vineri, la Bârlad, a avut loc o conferință de presă susținută de liderii PSD și PNL, Adrian Solomon și Cristian David. Cei doi au spus că, deși partidele pe care le reprezintă au intrat individual în lupta pentru Primăria Bârlad, USL are planuri comunme pentru dezvoltarea orașului. Astfel, prima prioritate a alianței din care fac parte cele două formațiuni o reprezintă rezolvarea problemelor lgate de alegerile parlamentare apărute prin modificarea Legii Electorale și stabilirea candidaților pentru scrutinul din noiembrie.
“Ținta pentru următoarele șase luni este verticalizarea problemelor legate de organizarea alegerilor, stabilirea candidaților și câștigarea parlamentarelor. După alegerile locale, vom face cunoscute numele celor care vor candida din partea Uniunii pe Colegiul Bârlad și pe cele rurale. Modificările aduse la Legea Electorală, în special la articolul 48, ce indică drept câștigător candidatul cu cele mai multe voturi, a fost până acum un deziderat prezidențial. Dar, după 22 de ani, s-a dat dovadă de maturitate politică, iar acest principiu se va aplica și la parlamentare”, a declarat Adrian Solomon.
“Chiar dacă este campanie electorală pentru alegerile locale, nu putem neglija activitatea parlamentară și guvernamentală. Este o situație nouă, respectiv guvernarea Ponta, iar noi suntem astăzi aici pentru a arăta că această uniune funcționează foarte bine, iar alianța este solidă, nefiind afectată în niciun fel de competiția locală.
Scopul nostru rămâne același, câștigarea președinției Consiliului Județean și a Primăriei Bârlad, unde Uniunea are doi candidați cu proiecte concrete, unul de stânga și altul de dreapta”, a declarat senatorul Cristian David.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu