Comunicat de presă

Barlad Online

Doresc să aduc la cunoștința dumneavoastră că începând cu data de astăzi, 31.05.2012 sunt candidat INDEPENDENT la funcția la Primar al Municipiului Bârlad, în urma excluderii mele din cadrul Partidului Poporului- Dan Diaconescu.
Motivația excluderii vizează prejudiciile pe care le-am adus partidului la nivel local și național, prin dezvăluirea neregulilor care se petrec în interiorul acestuia și prin deconspirarea celor ce au demonstrat o lipsă de integritate, de onestitate si de caracter, dezinteres pentru susținerea și informarea membrilor PP-DD și incapacitatea de a planifica și organiza acțiunile care se desfășoară în interesul partidului.

Prin această postură de candidat independent voi demonstra tuturor cetățenilor din Bârlad bunele mele intenții în ceea ce privește dezvoltarea și modernizarea orașului. Pot face asta și voi realiza tot ceea ce am promis, reprezentând poporul în mod direct, fără presiunea niciunui partid politic.
Lupt pentru eradicarea corupției care continua să persiste în interiorul partidelor!
Lupt pentru adevărul ce trebuie spus cu orice preț și pentru schimbarea ce trebuie să vină!
Lupt pentru redarea demnității cetățenilor!
Lupt pentru dumneavoastră!Trebuie să fim uniți și încrezători pentru că doar în acest mod putem face curățenie morală în orașul nostru!
Mulțumesc tuturor membrilor de partid care încă îmi acorda încredere și sprijin și mulțumesc Președintelui Organizației Bârlad a PP-DD, Mirabela Onel, pentru susținerea oferită.Am încredere în mine si în dumneavoastră și sunt pe deplin încredințat că voi deveni Primarul Municipiului Bârlad. Fiți alături de mine, candidatul dumneavoastră independent la funcția la Primar al Municipiului Bârlad și vă asigur că putem aduce împreună schimbarea pe care ne-o dorim
!Veniți la vot pe data de 10.06.2012 si votați schimbarea! Votați Andrei Daniel Primar al Barladului!Votați pentru libertatea, demnitatea și dreptatea poporului român!
Cu deosebită considerație,
Andrei Daniel
Candidat Independent la funcția de Primar al Mun. Bârlad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu