Daniel Andrei n-a iesit primar dar si-a onorat promisiunea!

Barlad Online

Zeci de câstigãtori din Bârlad si-au ridicat joi seara premiile oferite în campania electoralã de omul de afaceri Daniel Andrei, care a candidat la functia de primar si a obtinut un scor surprinzãtor de bun, aproape 16%, clasându-se pe locul al doilea ca scor electoral în Bârlad. Marele premiu, o masinã nou-noutã, marca Hyundai, a ajuns la un bârlãdean somer, proaspãt cãsãtorit, absolvent de studii superioare. Numele lui este Gabriel Hristianovici, este absolvent de studii superioare din 2010, specialitatea Turism si a dovedit cã stie exact de ce are nevoie Bârladul, pe termen scurt, ca sã atragã multi turisti. Vã oferim si lista completã a câstigãtorilor, pentru cã nu toti cei care au câstigat au putut fi contactati.
Daniel Andrei a oferit, asa cum a promis în campanie, premii substantiale la concursul de idei pentru dezvoltarea Bârladului, concurs initiat cu ocazia candidaturii sale acum o lunã de zile. La premierea câstigãtorilor, care a fost joi seara, la orele 20.30, la restaurantul “Poienita”, a fost invitatã sã participe toatã mass-media localã. Daniel Andrei, în nume personal, a precizat acum câteva zile, printr-un comunicat de presã oficial, cã toti bârlãdenii care au depus taloanele pentru concurs, cu ideile lor pentru a se numãra printre câstigãtori, sã fie prezenti. „Au fost mii de idei, ne-a fost foarte greu sã le centralizãm, dar toate au fost vãzute si înregistrate de echipa mea electoralã. Au fost alesi cei care au oferit cele mai bune solutii, cele mai interesante idei pentru dezvoltarea orasului pe termen lung, mediu si scurt. Sunt foarte încântat cã ati participat în numãr asa de mare la acest concurs si asta mã determinã sã nu renunt la politicã si sã mã implic serios, pentru cã ati dovedit din plin cã meritati ca cineva sã vã promoveze ideile, sã dea viatã acestora, sã sustinã ideile voastre în fata politicienilor orasului si sã-i determine sã vã asculte, sã le punã în practicã. Vã multumesc pentru sprijinul oferit, pentru ideile pe care le-ati transmis, arãtându-mi cã aveti încredere în mine si nu vã voi dezamãgi! Poate cã voi candida în toamnã la alegerile generale sau poate cã peste patru ani, voi avea cu sigurantã mai multã experientã si voi obtine si mandatul de primar de la dumneavoastrã”, a spus Daniel Andrei celor prezenti la premiere.
O masinã pentru un bârlãdean istet!
Cele mai bune solutii, cele mai interesante idei si proiecte au fost premiate joi seara, pe 14 iunie, cu 50 de telefoane mobile, 20 aparate foto, 20 MP3-uri, 10 biciclete. Au fost chemati pe rând câstigãtorii, care în prealabil primiserã un mesaj pe telefonul lãsat pe talonul unde si-a scris ideea. Nu au putut fi toti prezenti, deoarece unii nu erau în localitate, asa cã prezentãm lista completã a câstigãtorilor pentru ca cei ce se regãsesc în ea si nu au ridicat premiul sã se prezinte la restaurantul „Poienita” ca sã se intereseze de unde îsi poate ridica premiul. Marele premiu, o masinã nou-noutã, marca Hyundai, a ajuns la un bârlãdean somer, proaspãt cãsãtorit, absolvent de studii superioare. Numele lui este Gabriel Hristianovici, este absolvent de studii superioare din 2010, specialitatea Turism si a dovedit cã stie exact de ce are nevoie Bârladul, pe termen scurt, ca sã atragã multi turisti. A prezentat un proiect foarte interesant pentru dezvoltarea pe termen scurt si mediu al municipiului Bârlad. Asta în ciuda faptului cã a fost „expediat” de autoritãtile bârlãdene, când s-a documentat în 2010 pentru lucrarea de licentã, a cãrei temã era „Dezvoltarea turismului pe Valea Tutovei”. „Mi s-a spus cã nu au cu ce sã ajute la documentare, pentru cã Bârladul este mort din punct de vedere turistic. Am gãsit întelegere si materiale la Galeriile de Artã „N.N.Tonitza” si le multumesc. Acest proiect sunt sigur cã are idei marete, dar are si unele care se pot implementa cu bani putini si foarte repede ca timp, cum ar fi Aleea Celebritãtilor care se poate face în fata Teatrului V.I.Popa, începând cu o stea dedicatã lui V.I.Popa si apoi pentru restul celebritãtilor bârlãdene. O idee a mea de suflet, la care tin foarte mult, este amplasarea unei lãzi de zestre pe platoul din centrul Bârladului, fãcând astfel trimitere la ciobanul care a întemeiat Bârladul. Acesta a pus o ladã pe actualul râu Bârlad si a strunit-o ca pe oi <<Bârr – ladã>>. În lada respectivã turistii ar putea pune bani asemenea ca în fântânile din Italia si suma respectivã ar putea fi oferitã ca zestre unor tineri cãsãtoriti în acel an, cu care sã-si înceapã viata. Evident cã prima lor obligatie ar fi aceea de pune primii bani în ladã, pentru urmãtorul cuplu ce ar primi zestrea respectivã. Sunt foarte multe idei în acest proiect care sper sã prindã contur”, a spus Gabriel Hristianovici. El a mãrturist cã este proaspãt cãsãtorit, nu are un loc de muncã deocamdatã, este în cãutare si surprizã! Nu are nici carnet de conducere! „Trebuia pe 11 iunie sã merg la Vaslui sã dau examen dar am asteptat sã vãd cum se terminã concursul. Domnul Daniel Andrei a crezut în mine si eu am crezut în el”, a spus Gabriel Hristianovici. I-a fost apoi înmânatã cheia masinii de cãtre Daniel Andrei, care i-a dus personal masina acasã, deoarece tânãrul câstigãtor nu posedã încã permis de conducere.
CÂSTIGÃTORII CONCURSULUI DE IDEI
MARELE PREMIU: MASINA
1. Hristianovici Gabriel
BICICLETE:
1. Tofan Constantin
2. Ginghina Nicoleta
3. Filoti Marian
4. Bighiu Dragos
5. Valerica Rosca
6. Teodor Iurascu
7. Nechita Stefan
8. Agache Ana
APARATE FOTO:
1.Jidinasu Manuela
2. Gheorghe Liliana
3. Oprea Doru
4. ANGHELUTA CRISTI
5. PINTILIE CATALIN ADRIAN
6. Racovita Ionut
7. Panainte Elena
8. Sisca Madalin
9. Dumitriu Camelia
10. Andrei Elena
11. Giurcanu Anca
12. Ionutz Nicu
13.Stan Dragos Florin
14. Fulger Cristian
15. Davin Craescu Grigore
16. Liliana
17.Rasmerita Mihai
18. Munteanu Ioan
MP3-uri:
1. Denisa
2 Mustata Mario
3 Blanaru Madalina
4. Pomohaci Vlad
5. Andreea
6. Ionita Loredana
7. Gheorghita Victor
8.Barcau Ovidiu Adrian
9. Cumpanici Dumitru
10. Cosmin
11. Ionut Tutu
12. Grigore Mihai
13. Razvan
14. Andrei Lucica
15. Gheltu Stefan-Andrei
16. Barbu Mdalina Denisa
17. Sandulache Alina
19 Blanaru Iulian
20 Victor Osoianu
TELEFOANE MOBILE:
1. Ignat Robert
2. Bahrim
3.Blanaru Ion
4. Hancu Elena Jana
5. Stolmicu Olga
6.Axinte Sorin,
7. Huiban Veronica Mihaela
8. Cazan Dragos
9.Samuel Marius
10.Viorel Sandu
11.Dumitrascu Marin
12 Bejenaru Catalin
13. Lungu George
14. Gidei Andrei
15.Istrate Florin
16.Radu Ramona
17. Doroftei Mari
18. Archip
19. Papafil Mihaela,
20. Munteanu Daniel
21. Manba Diana- Simona
22. Iacob
23. Zama Anca Maria
24.Popa Bianca
25. Morosanu Liliana
26. Dumitru Maria
27. Alexandra
28. Stefan Dumitrascu
29. Brasoveanu Ana
30. Lungu Mihai
31. Pintilie Constantin
32. Arteni Odette
33. Balaban Andrei
34. Timofte Ioana
35. Zaharia Constantin
36. Dumitru Alexandru
37.Vulpe Eugen
38. Muntianu Getuta
39.Stanga Veronica
40. Andrei Zana
41. Ciornovaliuc Dumitru
42. Oana Ambrono
43. Vasile Dumitriu
44. Neagu Raluca
45. Hazozup Simona Alexandra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu