Daniel Andrei nu renunță la luptă

Barlad Online

Candidatul independent la funcția de primar al Bârladului a continuat să aducă dezvăluiri despre sistemul corupt creat de actualul edil-șef al Bârladului, Constantin Constantinescu.
Daniel Andrei, candidat independent la fotoliul de primar al Bârladului, a susținut ieri o ultimă conferință de presă înainte de scrutinul de duminică. Cunoscutul om de afaceri nu a renunțat la războiul fățiș pe care l-a declarat actualului primar al Bârladului, Constantin Constantinescu, și sistemului corupt pe care acesta l-a creat în ultimii opt ani. De această dată, Daniel Andrei a adus în atenția opiniei publice cazul unui întreprinzător privat care a avut de suferit de pe urma matrapazlâcurilor puse la cale de actual primar. Este vorba despre Neculai Chițiga, care se războiește prin tribunale de mai mulți ani cu conducerea Primăriei Bârlad.
“Domnul Chițiga ne-a dezvăluit, într-o înregistrare video, că Titi Constantinescu i-a cerut o bucată de pământ în schimbul unei autorizații de construcție și punere în posesie. Marcel Nestor, angajat al primăriei, a făcut însă modificări în registrul agricol pentru ca proprietarul de drept să nu intre în posesia terenului. De ce?
Pentru că actualul primar nu a fost mulțumit de bucata de pământ oferită. I-a cerut, de asemenea, 800 de milioane de lei vechi pentru a-i da o autorizație de construcție, motivând că va avea câștiguri mari. Din anul 2005, domnul Chițiga se chinuie să-și recupereze terenul, pentru care are martori și acte doveditoare. Primarul l-a asigurat că nu va câștiga niciun proces pentru că influența sa este extrem de mare”, a declarat Andrei.
În consecință, Daniel Andrei a lansat un apel către bârlădeni prin care le cere ca duminică, 10 iunie, să meargă în număr cât mai mare la vot pentru ca astfel de ilegalități să nu se mai poată comite: “Dacă doriți să vă ridicați deasupra minciunilor pe care le-ați auzit în toți acești ani de când este primar Constantinescu, atunci veniți cu toții la vot pentru a-i pune capăt domniei!”
Daniel Andrei a mai pus la dispoziția presei rezultatele unui sondaj realizat de PP-DD, formațiune care îl susține la alegerile din 10 iunie. Sondajul a fost realizat în perioada 15 mai - 1 iunie pe un eșantion format din 1.800 de gospodării. Rezultatele sunt elocvente: Daniel Andrei se situează pe primul loc în preferințele bârlădenilor, cu 43%, în timp ce actualul primar se clasează doar pe locul II, cu 39%. Octavian Marcu, candidatul PD-L a obținut 9%, iar liberalul Dumitru Boroș, 8%.
“Vreau să aduc în atenția opiniei publice faptul că, în ultimul timp, PSD și PNL se întrec în a da publicității sondaje care mai de care mai meșteșugite, în care, bineînțeles, ei sunt câștigătorii. Problema este că aceste sondaje nu au nimic în comun cu realitatea. Haita uselistă a prins gustul banilor de la primărie și le pregătește bârlădenilor cea mai mare fraudă electorală care s-a întâmplat vreodată pe aceste meleaguri. PSD și PNL vor să fure voturile ce-i revin candidatului Daniel Andrei și să-l scoată pe eternul Titi primar, iar pe Boroș, viceprimar. Fac un apel către toți membrii și conducătorii secțiilor de votare să reziste presiunilor care se fac asupra lor în acest moment și să caute să respecte legea cu sfințenie. Lăsați votul cetățenilor să decidă această luptă electorală și nu înțelegerile secrete făcute cu scopul precis de a mă elimina din cursă. Vedem că toți bârlădenii vor o schimbare, că vor pe altcineva primar. Cei de la PSD și PNL știu că bârlădenii îl vor primar pe Daniel Andrei și au hotărât să facă tot posibilul pentru a le altera voința, pentru a fura opțiunea oamenilor care mai au o speranță, care cred că orașul nostru se poate moderniza. Adresez tuturor bârlădenilor rugămintea să vină la vot duminică și, prin prezența lor masivă, să evităm frauda uselistă care e pregătită. Votați schimbarea necesară pentru viața orașului vostru, votați Daniel Andrei, candidat independent la funcția de primar al Bârladului!”, a mai spus Andrei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu