Liberalii bârlădeni pun punctul pe “I”!

Barlad Online

Într-o conferință de presă, avocatul Dumitru Boroș a făcut o trecere în revistă a ceea ce s-a realizat în Bârlad din ‘89 și până în prezent.
Avocatul Dumitru Boroș, candidatul PNL la funcția de primar al Bârladului, a susținut ieri o nouă conferință de presă, tema acestei întâlniri fiind o reacție în urma deselor întâlniri pe care le-a avut în ultimul timp cu electoratul local.
“În desele întâlniri pe care le-am avut cu oamenii, am întâlnit tot felul de reacții și concepții din partea oamenilor. Spre exemplu, circulă foarte mult ideea, mai ales pentru susținătorii fervenți ai PSD, că în ultimii ani s-a făcut câte ceva prin oraș. Respectăm crezul acestor oameni și nici nu contestăm că nu s-ar fi făcut ceva în oraș. Însă, problema principală, sau mai bine zis realitatea, este că ceea ce s-a făcut este mult prea puțin față de multele probleme reale și extrem de serioase cu care se confruntă urbea noastră”, a spus Boroș.
Mai mult, în sprijinul acestor afirmații, liberalii bârlădeni au editat un pliant care conține o succintă trecere în revistă a realizărilor tuturor primarilor Bârladului de după decembrie ‘89 și până în prezent.
Altfel spus, liberalii au lăsat să se înțeleagă, la modul elegant, că în realitate multele dintre realizările pe care și le-a trecut în cont contracandidatul PSD - actualul primar Constantin Constantinescu - nu îi aparțin mai deloc sau cel puțin doar parțial.
“Oamenii trebuie să înțeleagă că mai avem foarte mult de muncă pentru ca Bârladul să arate într-adevăr ca un oraș modern. Iar eu și cu echipa mea avem soluții concrete pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă urbea”, a mai spus Boroș.
În cadrul aceleiași conferințe de presă, Ciprian Feraru, directorul de campanie al liberalilor bârlădeni, a făcut o scurtă declarație cu privire la un sondaj de opinie realizat de o firmă de specialitate în perioada14 - 20 mai 2012: “Încă nu avem centralizate toate datele, însă vă voi prezenta rezultatele la două dintre cele mai importante puncte ale sondajului. Astfel, a reieșit că 41,3% din opțiunile bârlădenilor se îndreaptă către PSD, 30,6% către PNL, 16,3% - PD-L, iar PP- DD doar 9,7%. În privința candidaților, situația este în felul următor: Constantin Constantinescu 47,2%; Dumitru Boroș 32,1%, Octavian Marcu - 8,4%, iar Daniel Andrei - 6,8%. După cum se vede, noi liberalii suntem pe un trend ascendent (față de rezultatele unui sondaj similar derulat în februarie anul acesta), în timp ce principalul contracandidat este în scădere de popularitate”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu