Performanță la superlativ

Barlad Online

Andra-Ioana Balaur, o elevă de clasa a V-a a Școlii generale nr. 9 Bârlad, a reușit să obțină numeroase premii I la olimpiade școlare și concursuri naționale.
Cunoștințele avansate de limba și literatura română au transformat-o pe o elevă a Școlii generale nr. 9 “M. C. Epureanu” Bârlad într-o mică vedetă. Prin premiile câștigate recent a reușit să doboare orice alt record înregistrat vreodată de instituție. Andra-Ioana Balaur, elevă în clasa a V-a, are un palmares de invidiat: o sumedenie de premii obținute la olimpiade și concursuri naționale de limba și literatura română: Olimpiada de limba și literatura română (premiul I la fața județeană și mențiune la faza națională); Premiul special la Concursul național “Plus/Minus Poezie”; Premiul I la Concursul național “Comunicare.ortografie.ro”, Premiul II la Concursul internațional de creație literară “ARS NOVA” Brăila - ediția a X-a; Premiul I la Concursul internațional “Euroșcolarul”; Premiul I la Concursul național de creație “Calistrat Hogaș“ Piatra-Neamț - ediția a III-a; Premiul I la Concursul interjudețean de creație literară “Culoare și suflet de copil” - ediția a II-a; Premiul I la Concursul interjudețean de creație literară “Copilărie - vis și inocență” - ediția a II-a.
Oana Ungureanu, profesorul de română al elevei olimpice, ne-a descris-o cu cele mai frumoase cuvinte: “Fără îndoială, eleva Andra Ioana Balaur are un palmares care nu a mai fost atins de niciun alt elev al școlii. Are toate calitățile: inteligență sclipitoare, ambiție, voință, perseverență, sensibilitate, sinceritate, modestie, gingășie. Destinul ei este al unei învingătoare, conturat fiind de calitățile native incontestabile, dar și de formația intelectuală și educația desăvârșită din familie și primii ani de școală”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu