S-a îmbătat și și-a dat foc

Barlad Online

O femeie din Unțești a fost la un pas să ardă de vie după ce a dat pe gât câteva pahare.
O depresie cumplită a determinat-o pe o femeie de 58 de ani, din Unțești, comuna Bogdănița, să recurgă la o tentativă de suicid de o cruzime rară. În noaptea de vineri spre sâmbătă, și-a turnat gaz pe față, după care a aprins un chibrit și și-a dat foc. Instinctul a îndemnat-o să-și protejeze fața, iar flăcările i-au ars doar pielea de pe gât și torace. Din câte se pare, au fost martori la eveniment și aceștia i-ar fi sărit în ajutor, altfel femeia ar fi murit în chinuri groaznice. Aproape de miezul nopții, a fost adusă la Spitalul Municipal de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad, unde a primit primele îngrijiri. Cadrele medicale au constat că femeia care s-a autoincendiat prezenta halenă alcoolică.
“Pacienta prezintă arsuri de gradul II și III în zona submandibulară, cervical anterior și torace anterior. Este internată la Chirurgie plastică”, ne-a spus Gabriela Daniș, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.
Pentru vindecare, femeia necesită un transplant de piele și, cum spitalul bârlădean nu are aparatura necesară, va fi transferată la Iași.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu