Accident grav la Fălciu

Barlad Online

Patru persoane au fost accidentate după ce mașina în care se aflau s-a rostogolit de pe digul de protecție al râului Prut.
Un accident rutier petrecut pe malul râului Prut s-a soldat cu rănirea a patru persoane. Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 15.50, pe raza  localității Fălciu, unde un autoturism marca BMW, la volanul căruia se afla Petrică Apostol, 55 de ani, se deplasa pe malul digului de protecție al râului Prut. La un moment dat, mașina a derapat și s-a rostogolit la baza digului. În urma impactului, soția șoferului, Ana Apostol, 57 de ani, și nepoata sa, de 11 ani, au suferit răni destul de grave. Femeia a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, hematom și contuzie toraco-abdominală, iar fetița a suferit o contuzie cervicală, traumatism toraco-abdomonial, traumatism cranio-cerebral și hematom parietal stânga.
Ambele victime au fost transportate la Spitalul municipal de urgență “Elena Beldiman” Bârlad, pentru ca, ulterior, să fie transferate la Spitalul de neurochirurgie Iași. Șoferul mașinii și un tânăr în vârstă de 24 de ani, care se afla în autoturism, au suferit la rândul lor diverse leziuni, însă nu a fost vorba despre ceva grav. În cauză s-a dechis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu