Băsescu, mulţumit de rezultatele de la Bac: „Vom avea o generaţie de ospătari şi tinichigii”

Barlad Online


basescu_este_incantat_de_rezultatele_de_la_bacRezultatele dezastruoase de la Bacalaureat au făcut fericit cel puţin un român: Traian Băsescu. În 2009, preşedintele deplângea situaţia învăţământului românesc, care producea, în viziunea sa, prea mulţi „filozofi” şi prea puţini ospătari, tinichigii sau mecanici auto. Cum promovabilitatea din acest an a fost 43%, dezideratul lui Băsescu a devenit realitate.

„Chiar dacă voi fi demis în urma referendumului, plec cu satisfacţia lucrului bine făcut. Prin oamenii pe care i-am promovat la Ministerul Educaţiei, şi mă gândesc aici în primul rând la Daniel Funeriu, am reuşit să aduc ridic nivelul învăţământului românesc. Cei peste 50% absolvenţi de liceu care au căzut la Bac vor forma o generaţie de ospătari, tinichigii şi mecanici auto. Generaţia de aur a învăţământului românesc, cum îmi place mie s-o numesc”, a declarat, extrem de încântat, Traian Băsescu.

Mai mult, Băsescu se laudă că mare parte din elevii care au promovat Bacalaureatul au toate motivele să-şi continue studiile în afara României, astfel că riscul să ne alegem cu prea mulţi „filozofi” este practic inexistent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu