Copil de 3 ani, în stare gravã dupã ce a cãzut într-un beci adânc de 3 metri

Barlad Online

Un bãietel de numai trei ani, din comuna Perieni, a fost dus în stare gravã la Clinica de Neurochirurgie Iasi, dupã ce a cãzut într-un beci adânc de circa trei metri. Incidentul s-a întâmplat marti searã, putin înainte de ora 19.00, într-o clipã de neatentie a pãrintilor, în timp ce bãietelul se juca afarã, în spatele casei. Curios, micutul a ridicat acoperisul din tablã al beciului, însã în secunda urmãtoare s-a prãbusit înãuntru. Zgomotul puternic produs, dar mai ales tipetele bãietelului i-au alarmat pe pãrinti, care s-au repezit sã-l scoatã la suprafatã iar apoi au sunat la numãrul 112 si au solicitat o ambulantã.
„Când a ajuns la fata locului, echipajul plecat la interventie l-a gãsit pe copil în stare gravã, cu multiple traumatisme, însã problemele cele mai mari le punea un traumatism cranio-cerebral sever. Dupã ce i s-au acordat primele îngrijiri, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului de Urgentã «Elena Beldiman» din Bârlad”, ne-a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulantã al Judetului Vaslui.
Medicii bârlãdeni l-au supus mai multor investigatii de specialitate si l-au stabilizat, însã, datã fiind starea gravã a micutului, l-au transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iasi, pentru a fi investigat cu Computerul Tomograf si a primi toate îngrijirile corespunzãtoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu