Daniela Crudu, implicată în dosarul «curve de lux pentru VIP-uri»?

Barlad Online

Soţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al preşedintelui ANAF, scotea o avere de pe urma prostituatelor racolate

Damă de companie şi proxenetă la "origini", a devenit apoi soţie de consilier la Fisc, pentru ca, de ieri, să îngroaşe rândurile arestaţilor. Afacerile cu prostituate ale Andreei Marta şi ale sorei sale au ieşit la iveală şi procurorii le-au trimis după gratii pentru 29 de zile.
2007. Intră în rândurile prostituatelor de lux. Ajutată de un fizic extrem de plăcut, Andreea a avansat rapid în branşă, trecând, totodată, prin paturile mai multor bărbaţi cu averi considerabile. 2010.
Ajunge să aibă propria reţea. Angajată oficial ca responsabil de PR la renumitul club Envy din zona Aviatorilor, Andreea a devenit şi şefă de "bordel". De aici se pare că îşi alegea şi fetele, cărora le promitea cariere de succes în modeling. Pretextul a prins şi "afacerea" mergea ca pe roate. Politicieni, fotbalişti şi oameni de afaceri, toţi cu dare de mână, i-au devenit clienţi.
Tarifele erau şi ele pe măsură. Porneau de la 500 de euro pentru o oră în compania unei prostituate şi ajungeau chiar şi la 1.500 de euro, în funcţie de timpul şi serviciile prestate. Fetele se alegeau cu o mică parte din bani, respectiv câteva sute de euro, iar restul ajungea în buzunarele Andreei. În vara anului trecut, împreună cu sora sa, Maria Magdalena, a "prestat" în Monte Carlo. Se întorcea acasă cu buzunarul mai gros cu 10.000 de euro, spun surse judiciare.
Îşi extinsese afacerea, plasa fete şi în Elveţia, Monaco şi Italia. În aceste circumstanţe l-a cunoscut pe viitorul soţ, Codruţ Marta, pe atunci consilierul şefului ANAF, Sorin Blejnar.
S-a mutat rapid în apartamentul lui Marta din Monte Carlo, şi-a ascuns metehnele de acesta, iar după opt luni de relaţie şi-au pus pirostriile, în primăvara lui 2012.
În luna mai, Codruţ Marta a fost dat dispărut de soţia sa, iar o lună ma târziu, procurorii DNA au emis un mandat de arestare în lipsă pe numele său, într-un dosar de evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro.
Daniela Crudu, implicată în dosar?

În acest dosar de prostituţie, în care Andreea Marta, sora sa, Maria Magdalena Lungu şi taximetristul Vasile Panait au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, apare şi numele Danielei Crudu.
Nu se ştie deocamdată în ce calitate. Asistenta lui Capataos a mai fost implicată într-un scandal monstru de "sex pe bani" cu Leo de la Strehaia, în ianuarie 2011, în urma căruia a şi părăsit emisiunea "Neaţa cu Răzvan şi Dani".
Bărbatul i-a reproşat că i-a făcut cadou 10.000 de euro, pentru că aveau o relaţie, însă a doua zi ea a fugit cu tot cu bani.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu