Horoscop: Ce fel de libido are în funcţie de zodia lui

 Barlad Online

Fecioara are dorinţe şi fantezii puternice, dar nu vorbeşte despre ele, în timp ce Berbecul are un libido agresiv şi nu are ruşine când vine vorba de sex. Vezi ce fel de libido are iubitul tău!

Berbec

Are un libido destul de agresiv, cu fantezii şi dorinţe puternice, dar de scurtă durată. Îşi doreşte ceva foarte tare, te convinge să-i oferi, apoi îţi spune că nu prea îi place şi nu mai vrea... Nu îl interesează neapărat intensitatea orgasmului ci drumul către el. Chiar şi când este în focul pasiunii, îi trece cheful imediat dacă apare ceva care îl deranjează.

Taur

Îşi doreşte ca o partidă de sex să-i atingă toate simţurile – văz, auz, pipăit, miros şi gust. De aceea îi place să includa muzica, mâncarea, mirosul în jocurile erotice. Chiar şi aşa durează destul d emult uneori ca să-l exciţi, iar cheful îi trece rapid dacă este deranjat. Când începe să-şi dorească ceva pe plan sexual, să fii sigură că nu se va răzgândi.

Gemeni

De multe ori are dorinţe care se contrazic una pe alta, dar poate tocmai acesta e secretul unei vieţi sexuale împlinite alături de el. Îi place varietatea şi urăşte rutina. Satisfacerea unei dorinţe sexuale duce la apariţia alteia şi tot aşa... În plus, ţine foarte mult să-i fie îndeplinite toate fanteziile. Foarte important pentru el este să atingă cu mâinile ceea ce îi place

Rac

Îi place să aibă un rol pasiv în partidele de sex, care trebuie să aibă loc doar în mediile unde se simte în siguranţă. Dorinţele lui sunt oarecum ciclice – uneori foarte puternice şi ciudate, alteori banale. De apreciat la el este faptul că îşi doreşte foarte mult şi e oricând dispus să împlinească fanteziile partenerei. Nu se simte satisfăcut decât dacă şi ea este satisfăcută.

Leu

Îi place să deţină controlul atât în dragoste cât şi când vine vorba de sex. Îi place să rişte şi să se laude cu asta, aşa că să nu te mire dacă are o reputaţie de mare cuceritor, chiar şi când are o relaţie stabilă. Pe de altă parte, este foarte generos cu partenerele lui şi îşi doreşte sincer să le satisfacă. Preferă partenerele mai tinere decât el şi neapărat foarte frumoase.

Fecioară

Are dorinţe şi fantezii la fel de puternice şi ciudate ca toţi bărbaţii, dar preferă să nu ştie nimeni, aşa că nu se laudă şi nu face comentarii pe teme sexuale. Nu îi place să vorbească despre fanteziile lui, chiar dacă asta înseamnă că nu i se vor îndeplini. Are un simţ al datoriei foarte dezvoltat, aşa că partenerele lui vor fi la fel de satisfăcute ca şi el. Orice semn de murdărie îi taie cheful de sex.

Balanţă

Îi este foarte greu să găsească un echilibru în dorinţele lui şi în viaţa sexuală în general. Auzul şi văzul joacă un rol important în fanteziile lui şi se excită vizual mai uşor decât alţi bărbaţi. Se simte vinovat dacă partenera nu e la fel de satisfăcută ca el şi de asemenea are adesea probleme în cuplu provocate de lipsa de sincronizare cu partenera.

Scorpion

Are un libido foarte dezolvtat, cu sorinţe foarte precise şi intense care se cer împlinite rapid. Se excită foarte uşor când simte corpul unei femei lipit de al lui şi odată ce l-a excitat ceva nu se lasă până nu duce totul la bun sfârşit. Are şi unele dorinţe mai ciudate şi e curios să încerce tehnici sexuale mai obscure la care alţii nu s-ar preta. Nimic nu este prea mult pentru el.

Săgetător

Libidoul lui este foarte dezvoltat, iar dorinţele îi sunt foarte variate. Îl excită femeile care snt diferite sau provin dintr-un mediu diferit, de exemplu asiaticele pentru că e curios să încerce lucruri de care alţii nici nu au auzit. Totuşi, nu e gata să meargă prea departe. Odată ce a început partida de sex poate să dueze destul de mult până să se simtă satisfăcut.

Capricorn

Dacă nu îl cunoşti poţi să confunzi timiditatea lui cu o lipsă de interes pentru viaţa sexuală sau cu o răceală emoţională. De fapt, are nevoie de o viaţe sexuală împlinită, ca toţi bărbaţii. Îi e ruşine să vorbească despre fanteziile lui, dar dacă tu îi vorbeşti de ale tale va fi bucuros să le pună în practică atâta timp cât nu depăşeşti anumite limite.

Vărsător

Se răzgândeşte foarte repede cu privire la persoana pe care şi-o doreşte sau fanteziile pe care vrea să le pună în practică. Îl excită femeile care sunt unice sau ieşite din comun, dar îi e greu să creeze o legătură emoţională de durată. Adesea relaţiile lui sunt bazate exclusiv pe sex fără obligaţii. Îi place să fie original în partidele de sex.

Peşti

Nevoile lui sunt mai degrabă de natură emoţională. Cele strict sexuale nu prea sunt puse în practică pentru nu e foarte hotărât şi uneori îi e ruşine să vorbească despre ele. Este un visător cum o viaţă interioară foarte activă, multe gânduri, emoţii griji. Se simte cu adevărat liber şi dezinhibat lângă o femeie pe care o iubeşte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu