Înjunghiat de frate

Barlad Online

În urmă cu două seri, doi frați din Șuletea s-au luat la ceartă pentru că nu cădeau la înțelegere în privința împărțirii treburilor gospodărești. Scandalul dintre Dorel (35 de ani) și Vasilică Năstase (44 de ani) a degenerat într-o bătaie care s-a lăsat cu vărsare de sânge. Cel mai mic dintre frați a ajuns la spitalul bârlădean cu două plăgi înjunghiate, iar celălalt dă cu subsemnatul în fața polițiștilor din comună.
“Bărbatul de 44 de ani afirmă că fratele său l-ar fi amenințat cu o furcă, moment în care el s-a apărat cu un cuțit. Colegii de la Postul de Poliție Șuletea continuă cercetările. Încadrarea juridică a faptei va fi făcută în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va beneficia fratele mai mic”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție a Județului Vaslui.
Dorel Năstase a fost internat la Spitalul Municipal de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad cu diagnosticul “plagă înjunghiată gambă bilateral”. Chirurgii spun că nu prezintă probleme deosebite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu