La Bârlad nu se scumpește apa! Deocamdată!

Barlad Online

În viitorul apropiat, tarifele la apa potabilă din Bârlad nu se vor majora. Cel puțin așa susține Vasile Ungureanu, directorul SC Aquavas SA Bârlad.
Marți, 17 iulie, a fost convocată pe această temă o ședință de îndată a Consiliului Local (CL) Bârlad, însă nu s-a vorbit despre majorarea tarifelor la acest serviciu. A fost vorba doar despre ajustarea documentației amplului proiect de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă, a sistemului de canalizare și a stațiilor de epurare a apelor uzate din Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești.
“S-a aprobat o strategie de evoluție a tarifelor pentru următorii ani și o serie întreagă de documente conform normativelor europene, însă cu siguranță nu se poate vorbi de o creștere a tarifelor în acest an. Cel mai probabil, se preconizează ca pentru finele anului 2014 să se majoreze tariful la apa potabilă de la 3,48 lei/mc, cât este acum, la 3,73 lei/mc. Dar, atenție, acest lucru se va aplica, dacă se va aproba, abia la finele lui 2014. Nicidecum anul acesta!”, a declarat Vasile Ungureanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu