S-a găsit arma cu care s-a împușcat Daniel Andrei

Barlad Online

După două zile de căutări, anchetatorii au reușit să dea de urma pistolului cu care omul de afaceri bârlădean s-a împușcat în gură. Arma a fost găsită joi seara, în jurul orei 21, pe un teren viran, situat la est de SC Rulmenți SA și în apropiere de ferma avicolă de la Simila.
„Arma era aruncată în vegetație. Noi am început cercetările în zonă în jurul orei 19.30 și în jurul orei 21 am reușit să depistăm pistolul, care a fost imediat ridicat de la fața locului pentru cercetări”, ne-a declarat comiarul – șef Vasile Chelaru, comandantul Poliției Bârlad.
Căutările oamenilor legii au fost cu mult ușurate după ce chiar însuși Daniel Andrei a oferit indicii exacte despre locul unde ar fi aruncat arma. Deși nu poate vorbi din cauza unei intervenții chirurgicale suferită la o clinică de specialitate din Iași, omul de afaceri a indicat locul pe imaginile înregistrate de anchetatori și prezentate de fratele său cu ajutorul unui laptop.
Anchetatorilor le mai rămâne acum să dezlege un mister în legătură cu acest caz: dacă a fost vorba despre o tentativă de suicid, mai ales că varianta descărcării accidentale a armei (susținută de Daniel Andrei) nu a fost înghițită de oamenii legii. În același timp, vor trebui să afle ce anume l-a împins pe omul de afaceri să recurgă la un asemenea gest extrem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu