Tentative de suicid

Barlad Online

Temperaturile caniculare par să fi afectat psihicul populației din Bârlad și împrejurimi. În noaptea de duminică spre luni, cadrele medicale de la Spitalul Municipal de Urgență “Elena Beldiman” au readus la viață două femei care luaseră pastile în scop suicidar. Prima, o femeie de 46 de ani, a luat mai multe calmante naturiste. Celaltă are 32 de ani și a înghițit un flacon de diazepam.
Gabriela Daniș, directorul medical al spitalului, ne-a declarat: “Ambele paciente au răspuns bine tratamentului aplicat de medicii din Compartimentul Primiri Urgențe. Niciuna nu era în evidențele noaste cu tentative de suicid. Au fost lăsate să plece acasă după ce au fost stabilizate”.
Aceste cazuri au venit la interval de numai două zile de la un caz mult mai grav. O femeie de 66 de ani, din Murgeni, a fost adusă, vineri, la spitalul bârlădean, în comă de gradul III. Femeia înghițise 30 de somnifere și medicii erau sceptici privind șansele de vindecare. Pe tot parcursul week-end-ului a fost internată la Terapie intensivă, fiind cuplată la aparate. În mod miraculos, și-a revenit și de ieri dimineață a fost mutată într-un salon obișnuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu