Avocatul Bojianu, sex cu minore!

Barlad Online

Bombã în societatea vasluianã
DEZVÃLUIRI… Dupã scandalul sexual de anul trecut, scandal în care au fost implicati mai multi jandarmi si politisti, o nouã situatie asemãnãtoare riscã sã arunce în aer o bunã parte din lumea bunã din Vaslui. O minorã din Muntenii de Jos a întretinut zeci de raporturi sexuale cu persoane din Vaslui, multe fiind persoane cunoscute în oras. Clientii erau gãsiti de un “logodnic”, pe nume Bogdan Negrescu, din Vaslui. În scandalul ajuns pe masa procurorilor DIICOT sunt implicate mai multe persoane din lumea bunã a municipiului Vaslui, taximetristi care o transportau pe minorã sau un cunoscut avocat vasluian, Mihai Bojianu, fostul sef al Corpului Gardienilor Publici, actuala Politie Localã. Când a vãzut cã este citat în cazul respectiv, Bojianu s-a dat bolnav, internându-se în spital, în timp ce procurorii DIICOT îl asteptau la audieri! Momentan, doar “pestele” minorei în vârstã de 17 ani a fost retinut, însã nu ar fi o surprizã dacã ar urma si alte arestãri, printre persoanele care au fãcut sex cu tânãra în cauzã.
O minorã de 17 ani din Muntenii de Jos, care a pãrãsit domiciliul pãrintilor la începutul anului, si-a gãsit un iubãret care i-a promis c-o ia de nevastã, dar, pentru a face nunta, are nevoie de bani. Astfel, vasluianul Bogdan Negrescu, de 24 ani, a ajuns un fel de “peste”, împrumutându-si “logodnica” minorã oricui avea nevoie de favoruri sexuale, inclusiv, din câte se pare, unor bãrbati din lumea bunã din municipiul – resedintã de judet. Pentru aceastã faptã, Bogdan Negrescu a fost retinut, în primã fazã, pentru 24 ore, urmând ca astãzi (ieri, 14 septembrie), judecãtorii sã-i prelungeascã mandatul de arestare preventivã pentru alte 29 zile. Mai trebuie spus cã, la vestea retinerii junelui Negrescu, rudele acestuia au “asediat”, în primã fazã sediul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, iar ieri, vineri, 14 septembrie, din câte se pare, au fost prezenti încã de la primele ore ale diminetii în fata Tribunalului vasluian, pentru a-si demonstra astfel sustinerea în fata acuzatiei de nevinovãtie a acestui personaj. Din câte se pare, întâlnirile amoroase, inclusiv pretul serviciilor erau aranjate prin telefon, actele fiind consumate fie în autoturismele particulare ale iubãretilor, parcate pe te miri unde, fie la diverse cabane sau moteluri din apropierea municipiului Vaslui.
Avocatul Bojianu, pe lista fetei din Muntenii de Jos!
Mai trebuie spus cã, conform surselor, printre persoanele care au beneficiat de favoruri se aflã si un cunoscut avocat vasluian, Mihai Bojianu, care, în momentul a fost chemat la audieri la DIICOT, a pretextat cã trebuie sã-si ia tratamentul medicamentos si a pãrãsit în grabã sediul institutiei unde fusese convocat. Din câte se pare, ulterior, avocatul si-a descoperit brusc unele probleme de sãnãtate, internându-se la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, la sectia TBC! Conform acelorasi surse, din câte se pare, avocatul Bojianu nu a beneficiat de serviciile minorei decât o singurã datã, ocazie cu care, se pare, ar fi plãtit suma de 100 lei, a doua oarã fiind refuzat pe motiv cã este “prea libidinos”. În afara acestui personaj, se pare cã mai sunt parte în dosar mai multe persoane din “lumea bunã” a municipiului, inclusiv mai multi taximetristi care fie au transportat-o pe minora în cauzã la locurile de întâlnire, fie erau cei care preluau contravaloarea serviciilor prestate si i le înmânau “pestelui”. Cu toate acestea, minora în cauzã a sustinut, chiar si în fata anchetatorilor, cã-si iubeste “logodnicul”, în declaratia datã în fata anchetatorilor, declarând cã nu este împotriva acestuia, ci a celor care au profitat de dragostea ei fatã de Bogdan Negrescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu