PP-DD Bârlad are președinte

Barlad Online

La sfârșitul săptămânii trecute, PP-DD Bârlad și-a ales un nou președinte, în persoana lui Mihai Petrov (foto). În cursa pentru șefia organizației bârlădeni s-a mai înscris și omul de afaceri Ștefan Mocanu. Din cei 90 de membri prezenți, 72 au votat pentru Petrov, 13 pentru Mocanu, iar cinci voturi au fost anulate.
Apărută pe eșichierul politic cu puțin timp înainte de alegerile locale, organizația locală a PP-DD l-a avut mai întâi ca președinte interimar pe Mocanu. Ulterior, lucrurile s-au precipitat odată cu aderarea la această formațiune a cunosctului om de afaceri Daniel Andrei, cel care s-a dovedit a fi unul dintre contracandidații  redutabili ai lui Constantin Constantinescu. În consecință, PP-DD Bârlad a obținut un scor nesperat de bun la Bârlad și a pus mâna pe trei mandate de consilier municipal. Cum Daniel Andrei a renunțat la propriul său mandat, actualmente, cei de la PP-DD funcționează în Consiliul Local Bârlad cu doar doi reprezentanți (Relu Bădărău și  Marcel Vasilache). Urmează ca în viitorul apropiat, PP-DD Bârlad să desemneze persoana care va prelua cel de al treile amandat de consilier municipal.
“Rezultatele alegerilor de la sfârșitul săptămânii trecute urmează a fi validate și de organizația centrală de la București. Mandatul meu este pentru doi ani în furntea organizației și sper să avem o activitate cât mai fructuoasă”, ne-a declarat Petrov.
Cât privește alegerile parlamentare din luna decembrie, Petrov a lăsat să se înțeleagă că PP-DD Bârlad nu va avea un candidat local.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu