Parlamentarii rămaşi fără colegii îşi caută partid să-i susţină la parlamentare

Barlad Online

Candidat cu potenţial, caut partid interesat! Cam aşa ar suna mesajul unora dintre actualii parlamentari care n-au mai prins loc pe listele propriului partid pentru încă un mandat. Prin urmare, bat acum din uşă în uşă în căutarea unor liste primitoare.
Monica Iacob Ridzi s-a trezit fără partid în prag de alegeri, alungată fiind de Vasile Blaga. Ridzi este în tratative avansate cu PPDD, chiar dacă Diaconescu se fereşte să recunoscă asta public. "Am auzit astfel de zvonuri. Nu ştiu nimic, nu cred. Oricum, nu eu conduc partidul", a răspuns Diaconescu unei întrebări pe această temă.
Nici Silviu Prigoană nu o duce mai bine. După ce a plecat din PDL, Prigoană a sperat să-şi găsească repede un partid care să-l pună pe listele de candidatură. Lucru care nu s-a întâmplat. Prigoană spune însă că mai are timp la dispoziţie. "Există un ghişeu unde se depun dosarele, nu ştiaţi? Dosarele de candidatură. Deocamdată nu e deschis ghişeul. Când se deschide ghişeul, discutăm", le-a spus Prigoană ziariştilor care se interesau de viitorul său politic.
Deputatul Surupăceanu e în aceeasi situaţie. Mazilit de pe listele PSD, Surupăceanu vrea în continuare să candideze şi îşi caută partid.
Probleme are şi Tudor Ciuhodaru. Uneperistul are toate şansele să rateze nominalizarea din partea partidului său la un nou mandat, întrucît PSD Iaşi se opune. Prin urmare Ciuhodaru îşi caută şi el partid, bătând inclusiv la poarta ecologiştilor. "Voi candida oricum. Este dorinţa de a-mi termina proiectele pe care le-am depus în Parlamentul României. Marile probleme s-au datorat faptului că nu sunt un soldat slugoi al partidului şi aproape în jumătate din cazuri am avut curajul de a vota pentru cetăţean şi nu pentru interesul de partid", a declarat Ciuhodaru
Cei aflaţi în căutare de partid trebuie să se grăbească. Mai au timp doar până la sfârşitul lunii, când expiră termenul pentru depunerea candidaturilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu