Apartamentele din ce in ce mai scumpe in Barlad

Barlad Online

Proprietarii site-ului www.caut-imobiliare.ro au facut o analiza a preturilor apartamentelor din Barlad si au observat ca in anii de criza, acestea in loc sa scada, au crescut! In Romania, media scaderii preturilor la imobile a fost intre 10-25%, iar in Barlad ori au stagnat ori au crescut. Daca facem o comparatie cu orasele mari apropiate Barladului cum ar fi iasi sau galati ne dam seama ca o garsoniere in Barlad e mai scumpa cu pana la 10 procente, iar un apartament cu 2 camere trece pe unele locuri de preturile din aceste doua orase. Tinand cont ca judetul Vaslui are una dintre cele mai ridicate rate la somaj si imobilele sunt pe cinste! Daca cetateanul din Barlad nu are servici stabil, macar sa castige scotandu-si parleala cerand un pret mai mare pe imobilul sau.
Preturile apartamentelor cu o camera in Barlad pleaca de la 16000 euro, iar cele cu 4 camere ajung sa treaca si de 70000 euro. Daca stam bine sa ne gandim cu 70000 euro ne putem lua un apartament cu 3 camere in orasul turistic Brasov si puem gasi si un loc de munca bine platit cu care sa ne intretinem imobilul si familia. In Barlad daca facem acest lucru riscam ca in cativa ani sa-l vindem si sa nu mai luam pe el decat 40000 euro.
La inceputul anului 2008 am intalnit o familie de tineri bugetari care si-au luat in Barlad un apartament cu 2 camere fara imbunatatiri cu 90000 lei, au investit in el 35000 lei de l-au renovat si amenajat, iar dupa 2 ani de plata a ratelor, dupa ce salariile din sistemul bugetar s-au diminuat cu 25% si nemaiputand achita ratele l-au vandut cedand contractul altei familii ca acesti sa-l achite. In interval de 2 ani aceasta familie a pierdut 35000 lei renovarea apartamentului si ratele pentru 28 de luni a 872 lei fiecare. Facti si d-voastra o socoteala si vedeti cat au  pierdut acesti tineri.
Daca dispuneti de 35 000 euro pentru a va achizitiona un apartament in Barlad noi va propunem sa nu faceti acest pas gresit deoarece acelasi apartament il gasiti in Iasi unde va puteti gasi si un job fata de Barlad unde nu puteti gasi nimic de lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu