Ce ai de facut daca refuza sa se culce cu tine

Barlad Online

Dragostea cu sila se numeste viol si o astfel de fapta se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 10 ani.
Pentru cei neinteresati sa-si petreaca timpul dupa gratii, exista intotdeauna metode alternative de-a obtine ceea ce vrei de la o femeie.
Uneori, aceste metode au succes. Alteori… Alteori mai exista si alte femei cu care sa te culci :)

Chinuitoarele de barbati

O gramada de barbati stiu cum sa abordeze o femeie, cum sa-i obtina numarul de telefon si ce sa faca la o intalnire.
Din pacate, o multime de barbati nu stiu ce au de facut mai departe.
De exemplu, tipul care mi-a trimis acest mail s-a lovit de o problema extrem de comuna in ultima vreme.
In ultimul an, cred ca au existat cel putin 3 mail-uri cu probleme aproape identice:
“Salut, Alex. Am cunoscut o fata de curand si desi toate merg foarte bine intre noi, nu am reusit inca sa ma culc cu ea. Ne intalnim des, stam impreuna cateva ore in care ne sarutam, ne atingem, dar nu merge mai departe. Stiu ca nu este virgina, mi-a confirmat si ea ca nu este, asa ca nu se poate spune ca ar fi asta o problema. Ce ar trebui sa fac? A trecut deja aproape o luna si nu am reusit sa ma culc cu ea”.

Ce gandesc femeile cand te refuza

Pot fi o gramada de explicatii pentru acest comportament.
Anumite ganduri care se invart prin capul femeilor in astfel de momente pot sa scada un pic moralul barbatilor, altele sunt atat de aberante incat l-ar face inclusiv pe Papa sa se opreasca din slujba si sa izbucneasca in ras.
In plus, cheia rezolvarii problemei nu este sa stii de ce, ci sa stii cum sa te comporti intr-o astfel de situatie.
Din acest motiv, concentreaza-te in continuare pe ceea nu trebuie sa mai faci  si pe ceea ce trebuie sa faci. Sunt lucruri care tin de tine, astfel ca sunt extrem de importante.

Ce gresesc barbatii care ajung sa fie refuzati

Majoritatea barbatilor care ajung in situatii de acest gen sunt de obicei barbati care initiaza aproape in exclusivitate interactiunile cu partenerele lor.
Ei le suna de cateva ori pe zi, ei sunt cei care propun intalnirile, ei sunt cei care fac primul pas, ei sunt cei care nu se mai satura de timpul petrecut impreuna, ei sunt cei care isi manifesta dezamagirea atunci cand sunt refuzati.
Mai pe scurt, un astfel de barbat nu-i ofera femeii de langa el placerea de-a i se face dor de el :)
Ii respira tot aerul, e nesatul de interactiune si nu reprezinta vreo provocare pentru respectiva femeie.
Pur si simplu, el este acolo oricand, oricum, oriunde. Ca o pereche de chiloti stramti.

Sarut-o, imbraca-te si pleaca

Atunci cand esti la dispozitia ei, ea este cea care alege cat sa ofere in cadrul fiecarei intalniri.
Te vezi cu ea, te saruti cu ea, incerci sa o pipai si brusc simti ca-ti impinge mana de pe fund.
Daca te conformezi, inseamna ca o respecti. Glumesc, daca te conformezi, esti un bleg :)
Mai incearca o data ca sa fii sigur pentru ca refuzul intr-o astfel de faza inseamna aproape automat si reufzul actului sexual. Daca repeta refuzul, poti sa o saruti in continuare cateva secunde apoi spune-i ca trebuie sa pleci.
Daca te intreaba de ce pleci sau unde pleci, spune-i ca ai o treaba importanta si ca ai o probleme la maini. Ca e prima data cand palmele tale au fost refuzate de fundul unei fete si ca e o experienta socanta pentru ele.
Spune aceste lucruri zambind. Eu iti dau doar un exemplu ca sa intelegi ideea, tu-i poti spune altceva. Important este sa glumesti pe seama acestui lucru.
Niciodata, sub nicio forma, nu te arata afectat ca ai fost refuzat. Nu te smiorcai, nu o intreba de ce te refuza, nu o acuza ca te refuza. Nu te enerva.

Nu esti mitocan, doar rezolvi o problema

Unii barbati nu indraznesc sa faca asa ceva de teama ca femeia de langa ei se va supara. Unele chiar se vor supara. Simulat sau real se vor supara.
Nu e o problema, din contra, este inceputul rezolvarii problemei tale.
Daca se supara atat de tare incat nu mai vrea sa aiba de-a face cu tine, afla ca acesta a fost doar un pretext ca sa poata opri o interactionare care nu o starnea deloc.
Daca se supara atat de tare incat pare sa astepte sa-ti ceri scuze, sub nicio forma sa nu faci asa ceva. Palmele tale sunt facute sa pipaie funduri, e in natura lor. N-ai de ce sa te condamni pentru astfel de dorinte.
Esti un mitocan pentru ca pleci de langa ea intr-un astfel de moment?
Nu, nu esti. Chiar daca ea iti spune ca esti mitocan, afla ca nu esti. Chiar daca in subsolul acestui articol vor fi comentarii care-ti vor spune ca aceasta atitudine este specifica mitocanilor, nu conteaza.
Intre a fi un domn cu coaiele vesnic grele si un tip numit de femei “mitocan” printre gafaituri, alege varianta a doua.

Schimba rolurile, lasa-te si tu greu

Data viitoare cand te vezi cu ea, e timpul sa schimbi un pic rolurile.
Asta inseamna sa o lasi pe ea sa initieze intalnirea. Daca te place, te va suna si va propune sa va vedeti. Sau va profita de o ocazie in care sa fiti amandoi in acelasi loc.
Poti sa o saruti, dar nu te lungi. In momentul in care te atinge, muta-i palmele. Daca te atinge pe gat, muta-i palmele pe pieptul tau, intre voi.
Daca te atinge pe spate, muta-ti palmele pe pieptul tau, intre voi.
Zona respectiva este in continuare una de interactiune intima, dar palmele ei devin obstacol intre voi.
Ideea este sa ii impui limite. Sa nu simta ca poate sa se “plimbe” pe unde vrea, cum vrea.
De asemenea, e timpul sa faci “schimburi”. Adica sa-i spui ca o lasi sa te sarute lung, daca iti face cinste cu un suc. Sau daca este cuminte. Sau daca iti face un masaj.
“Schimburile” nu inseamna sa-i oferi ceva ceva interesant neaparat, ci prin formularea ofertei sa te porti ca si cand i-ai face un astfel de cadou.
E o oferta psihologica, te ajuta sa schimbi rolurile, sa te duci in postura celui care are ceva de oferit si ofera contra unui pret.

Cand ai sanse sa te culci cu ea 

Asa cum spuneam mai sus, pot fi o gramada de motive pentru care o femeie nu se culca cu un barbat desi interactioneaza cu el des.
Cel mai frecvent motiv este cel pe care nu l-am mentionat mai sus pentru a nu demoraliza barbatii. E vorba de atractie.
Adica femeia respectiva nu este suficient de atrasa de barbatul cu care interactioneaza si atunci refuza sa se culce cu el.
Apoi, tot cum spuneam mai sus, comportamentul general al barbatului o face sa-si piarda interesul pentru el. Acele erori mentionate mai sus ii scad valoarea barbatului respectiv in ochii femeii.
In fine, e rolul barbatului sa devina atractiv pentru femeile cu care interactioneaza.
Ai un superghid care te invata o gramada de lucruri importante cand vine vorba de starnirea atractiei, foloseste-l!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu