Horoscop zilnic 15 martie 2014. Taurii au parte de o zi speciala. Leii cheltuiesc bani pe cadouri

Barlad Online

Horoscop, zodiac
Horoscop zilnic 15 martie 2014, prezentat de Neti Sandu. Leii vor cheltui bani pe cadouri, iar taurii au parte de o zi speciala.
PESTI
Porgram incarcat, cu vizite plimbari, poate dati o petrecere de ziua de nastere sau iesiti in oras sa va sarbatoriti si o sa fie distractie, nu gluma. O aparitie surpriza, o sa revedeti o persoana care v-a lipsit enorm si pe care s-ar putea s-o vedeti mai des de-aici inainte.
BERBEC
Se poate sa plecati cu grupul de prieteni intr-o excursie, cu obiectiv turistic sau sa le faceti o vizita unor rude sau prieteni. E o rascolire interioara, va faceti planuri referitoare la impacarea cu cineva de care depinde fericirea voastra.
TAUR
Pentru voi se-anunta o zi speciala, iesiti la plimbare, va-ntalniti cu prietenii, puteti face un dus-intors pana in orasul vecin si sa va-ntoarceti diseara, daca nu puteti ramane peste noapte. Se poate sa primiti niste cadouri pentru ca vine cineva in vizita sau va scoate cineva la masa in oras - la un tete a tete romantic.
GEMENI
Prietenii va cheama care-n cotro si o sa faceti si voi o selectie sa ajungeti pe la cei cu care aveti mai multe in comun si va face placere sa fiti impreuna. O veste buna de la cineva de care sunteti legati sufleteste si relatia poate deveni si mai stabila daca va iubiti.
RAC
Moment festiv, poate chiar la voi in familie, se inaugureaza o locuinta, faptul ca ati renovat apartamentul sau ati remobilat interiorul. O ruda apropiata isi face drum pe la voi si se poate sa ramana si peste noapte daca vine cine stie de unde, din strainatate poate.
LEU
O sa cheltuiti niste bani ca sa luati cuiva un cadou sau ca sa le faceti unele mici bucurii alor vostri, sa va petreceti in mod placut timpul liber comun. Va puteti reface viata sentimentala, sa aveti curajul s-o luati de la capat si sa fiti fericiti, asa cum ati mai fost unii dintre voi.
FECIOARA
o reusita in plan personal, poate v-ati refacut o casnicie sau v-ati insanatosit ori v-ati gasit de lucru si sarbatoriti momentul cu prietenii, cu familia. S-ar putea sa va dcueti la un botez, o ceremonie, care sa va starneasca emotii profunde, sa va ganditi mai mult la voi.
BALANTA
O sa vreti sa va luati o revansa fata de niste prieteni, sa va amintiti de o datorie - de onoare, sa-i scoateti la un restaurant, la un spectacol. O sa petreceti cateva ore bune in compania prietenilor sa va deconectati, ca v-au ajuns stresul, efortul de durata.
SCORPION
Se pare c-o sa va ocupati si de casa si de aprovizionare ca poate parintii sau buniciii nu se descurca singuri si faceti treaba si pentru ei sau in locul lor. Rendez-vous cu spus tot ce-aveti pe inima si de-aici inainte relatia voastra poate fi mult mai calda.
SAGETATOR
Anturaj dornic de plimbare, poate treceti in revista targurile de sezon, o expozitie, un eveniment cultural, sportiv, ceva care sa va-ncurce, frumos, sufleteste. Se-apropie un moment cheie pentru relatia sentimentala si o sa stiti daca ati facut o alegere buna sau nu.
CAPRICORN
O sa va puteti distra si cu bani putini, ba chiar o sa se ofere cineva sa va faca cinste si o s-aveti parte de o atmosfera placuta, vesela, o sa fie reconfortant. E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care o sa vrea sa faca parte din viata voastra - si are sanse mari.
VARSATOR
Se poate sa luati o decizie importanta referitoare la viata in doi si o sa plecati mai departe de casa, intr-un loc de care va leaga, poate, niste amintiri frumoasa. Daca nu va retine nimic acasa poate le-ntoarceti vizita unor prieteni care au tot venit pe la voi in ultima vreme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu