Grijile cotidiene fac oamenii sa puna capitolul sex la coada prioritatilor. Iar din acest punct de vedere, multe cupluri au de suferit. Iata cateva sfaturi astfel incat viata voastrasexuala sa nu fie afectata. Aplica aceste tactici de seductie si sotia ta va fi incantata si mai dornica de sex.


Capteaza-i privirea si spune-i din ochi ca vrei sa faceti sex

Fa-ti sotia sa se simta dorita, uitandu-te la ea cu o privire seducatoare prin care sa-i transmiti cat e de sexy si cat de mult ai vrea sa faceti dragoste. E mult mai eficient decat sa-i spui „Draga, au trecut 3 zile de cand n-am mai facut sex si cred ca ar fi timpul sa o facem!”. Daca sotia ta ti-ar spune asa, cu siguranta ai lua-o ca pe un repros. De ce n-ar interpreta si ea la fel aceste cuvinte?


Trimite-i semnale ca o doresti!

Fa-ti un limbaj al trupului pe care sotia sa-l decodifice usor: o mangaiere, un sarut tantru intr-o zona pe care o stii sensibila la sotia ta etc. Ceva care sa poata fi facut si in public. Sexologii spun ca mesajele transmise cand si altcineva e prin preajma sunt mult mai incitante. Mai ales daca numai voi stiti ce inseamna respectiva miscare.


Nu rata nici o ocazie sa-i spui sotiei cat de mult iti place sa faceti sex

De fiecare data cand stati de vorba, nu rata nici o ocazie sa-i spui sotiei ce-ti place cand faceti sex. Ce ti-a placut cel mai mult ultima oara cand ati facut dragoste si ce incantat ai fi daca ati repeta experienta. Poti de asemenea, sa-i lasi mesaje prin casa sau in poseta (Ce mult imi plac pielea ta, gura, ochii etc., Mi-e dor de tine, Abia astept sa ajung diseara acasa etc.). Orice care sa o faca sa se simta frumoasa, dorita si nu obligata sa faca sex, pentru a-si indeplini datoriile matrimoniale.


Acorda-i mai multa atentie si va fi mai usor de convins sa faceti sex?

Te-ai intrebat vreoata de ce inainte de casatorie faceati sex mai des decat acum? Raspunsul este simplu. Pentru ca inainte de casatorie ii acordai mai multa atentie. Odata puse pirostriile in fata altarului, esti sigur de sentimentele ei, stii ca e a ta si nu mai acorzi atentie acestui capitol. Inchipuie-ti ca nu e nevasta ta, ci o femeie pe care vrei sa o cuceresti in fiecare zi. Stii ce ai de facut. Daca ai convins-o la inceputul relatiei voastre, o vei convinge si acum! Fa-i complimente, fa-o sa se simta speciala, cumpara-i mici cadouri. Arata-i ca este, intr-adevar, in centrul atentiei tale.


Surprinde-o la dusul de dimineata! Apa fierbinte si mangaierile tale o pot convinge sa faceti sex 
Combinatia dintre apa fierbinte, gelurile de dus fine si mangaierile tale pot fi formula succesului. In plus, nu trebuie niciodata sa subestimezi puterea imprevizibilului. Suprinde-ti sotia cand face dusul de dimineta, n-ai nimic de pierdut. Din contra, numai de castigat!